About

Onze missie is om het leren van de engelse taal te stimuleren en te ondersteunen. Dit doen we door leraren op te leiden, vertrouwen te geven en de nodige vaardigheden aan te leren om les te geven. Op deze manier maken ze de Engelse taal leren voor kinderen leuk.

Over ons.
English for Schools werd In 2012 opgericht door Clare Cole met als doel om leerkrachten in het basisonderwijs op te leiden in de meest effectieve methode om een tweede taal aan te leren.

Clare komt oorspronkelijk uit Engeland. In 2007 is ze in Nederland komen wonen met haar gezin, nadat ze 3 jaar in Frankrijk heeft gewoond. Ze heeft zelf haar 2 kinderen tweetalig opgevoed en dat heeft haar laten zien hoe talen geleerd worden door kleine kinderen en haar het enthousiasme gegeven om jonge kinderen te stimuleren. Na het behalen van haar CELTA-kwalificatie aan de Universiteit van Cambridge is ze begonnen met bijles geven aan jonge kinderen. De afgelopen 8 jaar heeft ze zich vooral gericht op het opleiden van leerkrachten.

Ze heeft trainingen gegeven aan de Hogeschool van Utrecht. Op dit moment is ze een EarlyBird trainer. Hierdoor heeft Clare een schat aan ervaring opgedaan en een professioneel netwerk opgebouwd met een breed scala aan expertise waaruit ze kan putten.

E3482B12-2184-4C28-8839-AE2BE26D2DA0_1_201_a